Vásárlói vélemények

"Segítőkész, kedves és rugalmas eladó. Maximálisan elégedettek vagyunk a vásárolt kerékpárral is. Ajánlom mindenkinek! A+++"

Endre Halasi

"Eladtuk gyermekünk bringáját és azonnal kellett egy másik addig anyu nem nyugszik elven:)/szombat délután 1 òra:)/ egy órán belül rájuk találtam,két óra múlva már a gyermekem önfeledt mosolyát láthattam egy új biciklin:) nagyon nagyon korrekt cég, a kedvesség náluk alap fogalom és fiam nagyon boldog volt a meglepetéstől.Szívből ajanlom mindenkinek a céget,itt azt kapod amiért mész,tiszta szivünkből kívánjuk hogy sokáig sikeres vállalkozòk legyenek mert megérdemlik!!!" 

Horváth Andrea

"Hozzáértők értékesítik a kiváló minőség és állapotban lévő bicajokat! Korrekt árazás, vásárlás után is lehet hozzájuk fordulni kérdéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek! További jó tekerést 😉"

Gergő Komádi

"Nagyszerű bringás bolt. Hozzáértő, kedves Tulaj. Kiváló minőségű termékek. Jó kommunikáció. Köszönöm!" 

Szalai Zsolt

"Gyorsak, kedvesek, segítőkészek, rugalmasak, a vásárolt kerékpárok gyönyörűek! Legközelebb is hozzájuk fordulunk, köszönjük!"

Batta Barbara

"Nagyon kedves és korrekt kiszolgálás. A biciklik alaposan, szívvel vannak felújítva. Azt kaptuk, amit a webshopban láttunk. Mindenkinek ajánlom!" 

Derczy Petra

"Segítőkész, korrekt csapat, értenek hozzá. Átvizsgálják, felújítják a bicajokat. Segítettek a választásban is, már 2 használt gyermekbicajt vettem Tőlük. Maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom Őket!"

Serfőző Csilla

"Kedves, korrekt csapat, fogom ajánlani ismerősöknek is. Egy külföldi kollégámnak vettünk egy jó állapotú országúti kerékpárt, nagyon boldog. Köszönjük!"

Takács Dóra

"Már kétszer két bringát vásároltunk itt, mindkétszer személyesen, Ócsán, előzetes egyeztetés után. Segítőkészek, minden fontos infót megtudtunk a bicókról, természetesen ki is tudtuk próbálni. Az első kettőt kb fél év használat után tisztességes áron beszámították nekünk az újabbak vásárlásakor. Nem volt bajunk az első bringákkal, csak egy szinttel feljebb akartunk lépni. Ahogy a mostani bringáinkkal sincs semmi gond, egy mtb és egy trekking, nagyon szeretjük, már több száz kilométert pakoltunk bele. Ha megbízható, megfizethető bicót kerestek, itt vásároljatok, csak ajánlani tudom!"  

Marschall Marianna

"Segítőkész, korrekt, rugalmas csapat, minőségi járgányokkal. A második gyermekbicajt vettem Tőlük. Nincs, amit ne tudnának megoldani. Maximálisan elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom Őket!"

Guzsván Éva

"Nagyon kedves az eladó, rengeteg információt ad, a biciklik nagyon jók, gondosan helyre vannak téve. Csak ajánlani tudom a boltot.A honlap kényelmes, könnyen használható, a bicajokról minden le van írva, még az ajánlott testmagasság is keretméret alapján.A készlet elég gyorsan forog, így érzelmileg elköteleződni egy bringa mellett csak a vásárlást megelőző 1-2 napban érdemes, de nézelődni már jóelőre lehet."

Tóth Ádám

"... Az elmúlt 2 hétben 2 biciklit vásároltam a Használtbicajoktól és két bringámat adtam el nekik. A HONLAP remek, minden szükséges információt megtalálsz rajta, a bicajokról készült fényképek alapján könnyen tudsz dönteni ... A honlapon található telefonszám mindig elérhető...nem csak munkaidőben(!), személyes találkozó, roppant rugalmasság. Alvázszámmal ellátott adás vételi szerződést kapsz ... AZ ÁRAIK PEDIG IGAZÁN EMBER- ÉS FÖLDKÖZELIEK :) MINDENKINEK A LEGJOBB SZÍVVEL AJÁNLOM! ..."

Polach László

"Nagyon jó a weboldal, minden információ rendelkezésre áll a bringákról. Minden gördülékenyen ment, minden kérdésemre választ kaptam azonnal és a bringa olyan szépen és igényesen volt felújítva, mintha új lett volna. Amíg készült a papírmunka én játszottam a kutyussal :) "

Csaba Kémenes

"Köszönöm! Hibátlan a kerékpár."  

Bence Hajnády 

"Nagyon örülök az "új" kerékpárnak, telefonon kaptam tanácsot a kiválasztásában és 2 óra múlva már nálam is volt, szupergyors kiszállítással! Csak ajánlani tudom."

Rácz Ramóna

"Már több kerékpárt is vásároltunk tőlük, mindig szakszerű, és kedves kiszolgálásban volt részünk."

Göblyös Károly


"Segítőkészek, jó fejek… a legjobbak! Köszönöm ^_^"

Kónya-Károly Éva

"Ha valaki szeretne kerékpárt vásárolni, a legjobb helyen jár. Lehet, hogy használt biciklik, de nagyon igényesen meg vannak csinálva, be van állítva rajtuk minden. Tényleg mint ha új lenne! Mi pár napja vásároltunk egy kis biciklit a gyerkőcömnek. Elmondtam telefonban, hogy miket szeretnénk rá és mire átvehettük, teljesen meg volt csinálva, be volt állítva. Legközelebb is ha kell majd bicikli, biztos vagyok benne, hogy itt fogom megvenni! Köszönjük még egyszer!"

Molnár László

"A jelenlegi helyzetben (korona vírus) szükségünk volt két használt bringára minél hamarabb. Nagyon profi, és kedves kiszolgálásban volt részünk!! A megvásárolt kerékpárok hibátlan állapotban kerültek hozzánk, sőt tovább mennék, mivel szükségünk volt egy baba ülésre is, még azt is beszerezték nekünk!! Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi segítséget! Végre kicsit ki tudunk mozdulni a lakásból! Köszönettel, Szabó Dávid"

Szabó Dávid

"Itt mindenki számára elérhető az alkalmas kerékpár"

Juhász János Lajos

"Köszönjük szépen a kedvességet,a gyorsaságot és a bicajt :)
Tökéletes és nagyon örül neki a kislányom <3 " 

"Jók a bicajok, köszönjük! Öröm, és boldogság van!" :) -Imre, Szeged

"Nagyon Jók vagytok!
Mindenkinek ajànlom! "

Gál Mária