Mit garantálunk? 

 Bármit is vásároljunk felmerül a kérdés, hogy mennyi ideig és mire vonatkozik a garancia. Mi használt termékeket árulunk, melyek különféle gyártóktól származnak, akik egykor garanciát vállaltak, ami természetesen lejárt. Ennek ellenére egy kerékpár (a párizsival ellentétben) karbantartva a garanciális időszaknál sokkal hosszabb ideig elél, ez vitathatatlan. 

Mi az tehát amit garantálunk? 

Azt tudjuk garantálni, amit mi alkottunk a kerékpáron. Ez pedig az, hogy a kerékpár használatra kész, és beállított. 

Mikor lép életbe a garancia? 

Mielőtt a kerékpár ellenértéke kifizetésre kerül. Telephelyünkön ugyanis lehetőség van, és javasolt a kerékpárt kipróbálni. 

 Ha a kerékpárral elégedett vagy, akkor elismered, hogy a garanciát teljesítettük, és a vételár kifizetésével vállalod, hogy mostantól te gondoskodsz a kis drótszamárról. 

 Ha valami nem teljesen olyan, mint szerinted kellene, akkor életbe lép a garancia, és a vételár kifizetése előtt orvosoljuk a problémát, és segítünk a személyes beállításokban is. 

 Ritkán előfordulhat, hogy a kipróbálás során nem jön elő egy probléma, ami használatnál mégis jelentkezik, ezt mi sem láthatjuk előre. Ilyen esetekben kérjük a vásárlás után 1 HÉTEN belül jelentkezz, hogy tudjunk segíteni. 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár beszámítás

Kerékpár beszámítás lehetséges. A megadott e-mail címre küldött képekre árajánlatot adunk.

 Használt, kinőtt, javítandó kerékpárokat beszámításon kívül is veszünk (adás vételi szerződéssel)