Mit garantálunk? 

 Bármit is vásároljunk felmerül a kérdés, hogy mennyi ideig és mire vonatkozik a garancia. Mi használt termékeket árulunk, melyek különféle gyártóktól származnak, akik egykor garanciát vállaltak, ami természetesen lejárt. Ennek ellenére egy kerékpár (a párizsival ellentétben) karbantartva a garanciális időszaknál sokkal hosszabb ideig elél, ez vitathatatlan. 

Mi az tehát amit garantálunk? 

Azt tudjuk garantálni, amit mi alkottunk a kerékpáron. Ez pedig az, hogy a kerékpár használatra kész, és beállított. 

Mikor lép életbe a garancia? 

 Vásárlás előtt telephelyünkön lehetőség van, és javasolt a kerékpárt kipróbálni.  Ha valami nem teljesen olyan, mint szerinted kellene, akkor még helyben orvosoljuk a problémát, és segítünk a személyes beállításokban is. 

 Ha a kerékpárral elégedett vagy, akkor a vételár kifizetésével vállalod, hogy mostantól te gondoskodsz a kis drótszamárról. Pl: Éves olajozás, felszerelés, csutakolás, ha defektet kapsz javítás, ami kopik csere, stb... (Olyan állapotban adjuk át a kerékpárt, hogy normál használat mellett ezekre egy jó darabig azért nem lesz szükséged.)

Hogy működik és mennyi ideig él a garancia?
 
 Ritkán előfordulhat, hogy a kipróbálás során nem jön elő egy probléma, ami használatnál mégis jelentkezik. Ilyen esetben kérjük azonnal, de lehetőleg 1 héten belül jelezd felénk. Épp emiatt vásárlás után érdemes rögtön hadra fogni a szerzeményt, nem betenni a tárolóba. 
 Természetesen, ha a későbbiekben bármi olyan gondod akadna a kerékpárral ami beleférhet a garancia fogalmába akkor is szívesen segítünk. 
 FONTOS, hogy ne más szervízbe vidd, ha problémát tapasztalsz, hanem előbb minket hívj, a garancia csak így érvényes. Szerencsére elenyésző garanciális igény jelentkezik, és legtöbb esetben a probléma egy telefonos tanácsadással megoldható. 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár beszámítás

Kerékpár beszámítás lehetséges. A megadott e-mail címre vagy viberen várjuk a beszámítandó kerékpár képeit árigény megjelöléssel. Beszámítás csak a telephelyünkön, vagy budapesti kiszállításnál lehetséges. 

  (adás-vételi szerződéssel)