SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 Ha nincs lehetőség személyes átvételre, kerékpárjainkat el tudjuk küldeni utánvétesen. Gyermek kerékpárok esetében a GLS futárszolgálat szállít, felnőtt kerékpárokat a magyar posta. A szállítási díj kerékpáronként értendő, annak ellenére, hogy a rendszer csak egyszer fogja feltüntetni. 

 Mivel szállításnál nincs mód a személyes megtekintésre így a kerékpár állapotáról, felszereltségéről, jellemzőiről előzetes telefonos egyeztetés, vagy a leírás, és képek alapján tájékozódhattok. 

  Általánosan minden kerékpárunkról elmondható, hogy ugyan használtak, de saját és vásárlói körünk igényei szerint esztétikailag szép állapotúak, és műszakilag rendben vannak. Ami azt jelenti, hogy a fékek, váltók be vannak állítva, nincs kotyogás, lógás, stb, kerekekben nincs nyolcas, csapágyak jók, gumik nem cserések (ez változó, de még min egy évig elfutnak). A kerékpárt gondosan kitöltött, formára szabott dobozban, vagy felnőtt kerékpár esetében hullámpapírral, és fóliába csomagolva  kapod meg. Az összeszereléshez szükséged lesz egy 15-ös, (esetenként 13-as) villáskulcsra, és egy 6-os imbuszra. Az első kerék, az ülés, a kormány visszahelyezése, és az első fék visszaakasztása után a pedálokat tekerd be. Külön jobbos (R), és balos (L) pedál van, és mindkét oldalit előrefele (az első kerék irányába) kell betekerni. Ezek után ellenőrizd az első féket, hogy jól akasztottad-e be, illetve egyenesen van-e a kerék a villában. 

  Ha a megrendelés legkésőbb 16 óráig le lett adva, akkor a kerékpár a 2-5. munkanap múlva kerül kiszállításra. Budapesten, és a szűk agglomerációban személyesen szállítunk ki akár már aznap, ez esetben összeszerelve kapod meg a kerékpárt. Ha további kérdés merülne fel, hívd a 70/3254204-es számot!